Profile

Join date: Sep 30, 2022

About

Hoe flexibele verpakkingsmaterialen elke keer in perfecte rollen te snijden?


Voordat je aan de slag gaat met je rollen folie, karton of ander flexibel verpakkingsmateriaal, moet je ze elke keer in perfecte rollen kunnen snijden. Als u dit niet doet, kan dit leiden tot ernstige problemen in de loop van de tijd en kan dit resulteren in producten die niet helemaal goed passen. Gelukkig zijn er enkele eenvoudige tips en trucs die u kunt gebruiken om ervoor te zorgen dat al uw rollen precies dezelfde grootte en vorm hebben, wat uw werk gemakkelijker zal maken en uiteindelijk meer consistente resultaten zal opleveren. Laten we eens kijken hoe je rollen folie elke keer in perfecte rollen kunt snijden!


Verpakkingsindustrie Veenendaal is de toonaangevende producent en specialist in (on)bedrukte flexibele verpakkingsmaterialen. Wij zijn een familiebedrijf. Begonnen als touw- en papiergroothandel, zijn we in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende producent van flexibele verpakkingen voor de foodindustrie en voor non-food. Wij gebruiken onze snijfolierollen voor het bedrukken van inpakpapier, cadeaupapier bedrukken,Flowpack verpakking, doypack verpakkingen en sealfolie. Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardig PET- of PVC-materiaal met uitstekende scheurweerstand, transparantie en duurzaamheid. De productie van onze producten gebeurt in volledige overeenstemming met alle Europese normen en de Amerikaanse FDA-vereisten.


Topsealfolie is een merk van Verpakkingsindustrie Veenendaal. Al onze topseal-folie is gemaakt van hoogwaardig nieuw PVC dat voldoet aan de hoogste normen voor zuiverheid, prestaties en veiligheid. Met topseal folie krijgt u volledige bescherming tegen UV-stralen die kleurvervaging, vergrijzing of vergeling veroorzaken. Het is ook bestand tegen vet, waardoor het perfect is voor chocoladerepen of koekjes! Neem contact met ons op als u meer informatie wilt over hoe wij uw bedrijf kunnen helpen besparen op uw verpakkingskosten met Topsealfolie of andere producten. U kunt hieronder ook enkele foto's zien van afgewerkte bedrukte flexibele verpakkingsproducten. Wilt u contact met ons opnemen dan kunt u bellen of mailen. Wij spreken Engels, Nederlands, Frans, Italiaans en Spaans. De messen van onze uitrolmachines kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften, wat betekent dat ze altijd scherp en gemakkelijk te bedienen zijn. Deze mesjes worden geleverd met een verwijderbare vingerbescherming, zodat ze veilig zijn wanneer ze niet in gebruik zijn. Voor enkellaagse vellen Flex folie en folies tot 3 mm dik is er geen beschermkap nodig omdat deze niet zo diep in de plaat snijden. En als u zich afvraagt ​​wat voor soort snijplotter u perfect gesneden vellen geeft zonder te kreuken, dan is deze optie misschien wel iets voor u:


Met de voorritsbladen kunt u beide zijden van het vel inkerven voordat u het met één snelle handeling doorsnijdt, wat resulteert in nette sneden zonder onnodige vouwen en kreukels. Als gevolg hiervan kunnen voorritsbladen nauwkeurige vormen met strakke lijnen leveren. Deze bladen werken uitstekend op polypropyleen of polyethyleen platen met een dikte van minder dan 5 mm. Ze zijn eenvoudig in te stellen en aan te passen, zelfs voor degenen die misschien niet mechanisch geneigd zijn. Deze bladen zijn echter minder geschikt voor dikkere materialen zoals polypropyleenmatten of golfkarton - deze moeten beter met een laser worden ingesneden met een tussenruimte van 10 mm in plaats van met behulp van voorritsbladen. Laten we de messen niet vergeten, maar laten we het even hebben over ons staal. We bieden twee verschillende soorten messen aan, afhankelijk van de dikte en het type rol. Uiterst nauwkeurige mesjes zijn ontworpen voor dunne en/of breekbare producten zoals plastic of papier. Standaardmessen zijn ontworpen voor stevigere en/of zwaardere producten zoals polypropyleen. Over het algemeen wordt elk type geoptimaliseerd voor zijn eigen productgroep om vermoeidheid te voorkomen en een optimale snijnauwkeurigheid te garanderen. Laten we ons nu weer concentreren op die moeilijke naden: speciale naden bieden een oplossing voor dit probleem. Ze produceren een rechte lijn langs de buitenrand van de platen zonder dat er uitstekende delen of lijmsporen achterblijven, waardoor u elke keer perfecte naden krijgt.

Overview
First Name
viv
Last Name
nl
Email
vivnl.09@gmail.com

viv nl

More actions